Kudelik Apartmani se nalaze u Trogiru, na otoku Čiovu, nasuprot staroj gradskoj jezgri Trogira koja je od 1997. u registru UNESCO-vih kulturnih spomenika. Sam Trogir se nalazi u Srednjoj Dalmaciji, na hrvatskoj obali Jadranskog Mora. Srce Trogira je otočić povezan mostovima sa kopnom i otokom Čiovo.
Trogir je povezan sa europskim središtima vrlo dobro organiziranom zračnom vezom. Zračna Luka Split je samo 3km udaljena od Trogira, tako da ste doslovno par sati daleko od Trogira. Ako dolazite automobilom, slijedite glavnu hrvatsku auto cestu A1 od Zagreba prema Splitu do Trogira (izlaz Prgomet). Ako dolazite iz Italije, slijedite Jadransku Magistralu kroz Rijeku, Karlobag, Zadar i Šibenik ili auto cestom A1 od Rijeke prema Splitu do Trogira (izlaz Prgomet).

Kad stignete u Trogir, skrenite na mali Kameni Most koji povezuje Trogir sa kopnom, slijedite cestu preko Čiovskog Mosta te onda skrenite desno i vozite još oko 500m, gdje će te sa desne strane vidjeti tablu Kudelik apartmana. Natkriveni parking za 4 automobila nalazi se ispred kuće.

Linkovi za detaljnije informacije o prijevozu: